Bekijk onze sociale profielen

  • Holland Hockey Facebook Group

Voor wie

Kinderen hebben vaak veel energie. Maar als ze hun favoriete sport maar 1x per week op de club kunnen doen en hierdoor veel energie over houden? Dan is Holland Hockey een goede optie voor uw kind. Wij zorgen ervoor dat uw kind 1x per week extra kan trainen en hierdoor bezig is met zijn of haar favoriete sport!

De trainers van Holland Hockey hebben al jaren ervaring met het opleiden van jonge kinderen en de kennis om de techniek van kinderen op elk niveau te verbeteren.

Hoe doen wij dit?

Elke training een supergave trainer, met uitdagende oefeningen en hele nuttige tips terwijl je luistert naar jou favoriete muziek. Om het allemaal nog leuker en spannender te maken zijn alle trainingen lekker binnen zodat je altijd in je korte broek en je T-shirt kunt trainen.

Als je met plezier iets doet dan leer je hier het meeste van! Wij helpen je met zoveel mogelijk plezier te bewegen. Door makkelijk te leren bewegen leer je eenvoudiger de hockeytechnieken aan die je nodig hebt. Als je aankomt, staan alle oefeningen al klaar en liggen er al meer dan 100 ballen op jou en je stick te wachten!!!

We maken gebruik van de nieuwste snufjes op hockeygebied, hierdoor leer je niet alleen jouw techniek te verbeteren maar ook de manier waarop je loopt en beweegt. Eigenlijk proberen we niet alleen jouw hockeytechniek te verbeteren maar ook jouw lichaam!

De trainingen zijn gemaakt en verzonnen door toptrainers die jaren lange (internationale) ervaring hebben met het opleiden van kinderen.

Wat moet je meenemen naar de training?

De trainingen zijn binnen. Je moet dus wel je zaalschoenen meenemen. Verder zijn een bitje en scheenbeschermers verplicht tijdens de training. Mocht er toch iets gebeuren tijdens de training dan is er altijd een trainer met EHBO aanwezig. Je hoeft gelukkig niet een zaalstick mee te nemen, maar je kan gewoon met je veldstick naar de training komen. Voor uitleg over een goede stick, zie Hockey Tips.

Waarom kom je naar ons?

Omdat jij een hockey gek bent. Je bent tussen de 7 en de 11 jaar en wil graag vaker trainen dan je nu doet. Hiernaast wil je graag met heel veel plezier meer bewegen en techniektraining hebben van TOP trainers. Dit allemaal terwijl je in je korte broek luistert naar jouw favoriete muziek. Je krijgt dan de vetste en gaafste oefeningen te doen die er zijn!! Je zult verbaasd staan van jezelf, al na een aantal lessen.

 

  • Holland Hockey - foto 1
  • Holland Hockey - foto 2
  • Holland Hockey - foto 3
  • Holland Hockey - foto 4
  • Holland Hockey - foto 5
  • Holland Hockey - foto 6
  • Meer foto's van hockeytraining voor kinderen hier